SAUNALAUTTA KALAJÄRVI

Saunalautta Kalajärvi

Saunalauttamme sijaitsee Peräseinäjoella Kalajärven Matkailukeskuksessa, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet lomailuun ja vapaa-aikaan. Saunalautan läheisyydessä on Ravintola Kalajärvi ravintola- ja leirintäpalveluineen. Lisäksi saunalautan läheisyydessä sijaitsee iso Caravan-alue ja uimaranta.

Saunalauttamme on kooltaan 5 metriä leveä ja 6 metriä pitkä. Saunalautta on kiinnitetty pysyvästi rantaan. Rannasta lähtee kulkusilta saunalautalle. Sauna ja peseytymistila on noin 4m² ja pukuhuone ja oleskelutila noin 6m². Saunalautalle mahtuu kerrallaan noin12 henkilöä (max. 6 aikuista).

Sauna ja pukutilassa upeat näkymät ikkunoista järvelle. Saunan sydämenä toimii Stoveman puilla lämmitettävä kokokivikiuas. Kiuas pitää sisällään ison määrän kiviä, jotka takaavat erinomaiset ja kosteat löylyt. Bonuksena kiukaan päällä Saunia suolaterapiamalja. Lämmin malja ja kiukaasta nouseva höyry irrottavat suolahiukkasia ilmaan. Suola hoitaa lauteilla istuvien ihmisten ihoa ja hengityselimiä ilman sivuvaikutuksia. Pukuhuone/oleskelutilassa on kiinteät penkit, pöytä ja kylmälaukku.

Terassitila saunan ympärillä on kokonaisuudessaan 20m². Terassilla on kiinteät penkit, pieni pöytä ja kaasugrilli. Terassia ympäröi kaunis järvimaisema. Terassilta pääsee järveen uimaan joko suoraan hyppäämällä tai uimaportaita käyttämällä. Vuokrahintaan kuuluu vesitrampoliini, retkikajakki, sähkögrilli, pesuaineet ja pefletit.

Tarjoamme erilaisia palvelukokonaisuuksia, joista jokainen saa valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Lämpimästi tervetuloa!

Sijainti

Kalajärventie 6, 61100 Peräseinäjoki

Yhteystiedot

Info ja varauspalvelu: www.finkarhu.fi

0105086960

Instagram

Ota yhteyttä!

MUUTA KOETTAVAA