MAATILAMATKAILU VÄLIMAA

Maatilamatkailu Välimaa tarjoaa työhön, juhliin, vapaa-aikaan, maatilamajoitus- ruokailu- juhla- kokouspalveluita Seinäjoella Etelä-Pohjanmaalla.

Nautintoja luonnon helmassa.

Välimaan matkailutila on aito, toimiva maatila idyllisen luonnonkauniissa eteläpohjalaisessa ympäristössä. Punainen,vieraiden käyttöön kunnostettu mummonmökki sijaitsee upean kallioisen mäntymetsän reunassa, pohjalaisessa kylämaisemassa. Joen rannalla sijaitsevat hirsimökki, savusauna, rantasauna ,kylpytynnyri,aitta ja grillikota.

Kokous tai perhejuhlat Välimaalla.

Välimaan idylliset tilat tarjoavat erilaisen vaihtoehdon perhejuhlille ja kokouksille. Kokous- ja juhlapaikkamahdollisuudet ympäri vuoden! Kesäaikaan sisätiloja käytössä yli 100 henkilölle. Tilaisuuden yhteyteen voitte tilata kahvit ja ruokailut sopimuksen mukaan. Tilalla A-oikeudet. Kysy myös sauna- ym. palveluistamme!

Majoitu maalaisympäristössä!

Majoittua voit 8 henkilön mökissä, 2-3 hengen huoneissa tai 2 henkilön aitta-majoituksessa. Majoitustilaa on yhteensä 16 henkilölle. Viihtyisissä huoneissa on runkopatjasängyt sekä liinavaatteet valmiiksi odottamassa teitä. Lisäksi huoneet ovat savuttomia. Päärakennuksen koneistettu tupakeittiö ja sauna ovat vieraiden yhteiskäytössä, samoin kuin alakerran TV, videot ja stereot.

Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Seinäjoen keskusta. Lähialueelta löydät myös Powerparkin, Veljekset Keskisen kyläkaupan, Ähtärin eläinpuiston ja Virtojen kesäkaupungin.

Tiedot

Useita vaihtoehtoja, kts. kuvaus yläpuolelta.

Sijainti

Välimaantie 65, 61650 Kalakoski (Seinäjoki)

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

MUUT MAJOITUSVAIHTOEHDOT

Valikko