KOTIKOLO JATTA

Viihtyisä 1950-luvun mummunmökki neljälle. Kaksi huonetta ja keittiö, wc, 72 neliötä.

Makuuhuoneessa kaksi vuodetta, olohuoneessa toiset kaksi vuodetta. Olohuoneessa TV.
Tilavat komerot vaatteiden säilytystä varten, toinen makuuhuoneessa, toinen eteisessä.

Keittiössä tarpeellinen määrä astioita ruuanvalmistamiseen, tarjoiluun ja ruokailuun. Keittiössä on hella, jääkaappi, astianpesukone, kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin. Kaapista löytyy asiakkaan käytettäväksi sitruunapippuri, suola ja aromisuola sekä suola- ja pippurimylly. Samoin kahvinsuodatinpaperit ja konepesuaine ovat valmiina.

1950-luvun rakentamisen tapaan suihku ja pukuhuone ovat talon alakerrassa. Suihkussa pesuaineet.

Tontin suojaisella alueella on kota tarpeellisine pariloineen ym. välineineen. Kodalla voi grillailla ja istua mukavaa iltaa päivän seikkailujen päätteeksi. Ja mikä estää tekemässä majoituksessa ohukaistaikinan ja kipittää se kotaan paistamaan päivän kokemuksista rupatellen! Tikkaakin voi paistelun lomassa heittää.

1-2  kilometrin  sisällä  on  hyvä  palveluvarustus: Sopuraha, Halpahalli, Sale sekä Pirjon Pakarin leipomo. Kahden kylmäaseman mittarit sekä pari autokauppaakin. Noin 1km päässä syksyllä 2019 auennut Seinäjoen Ideapark, jossa on Citymarket, useita erilaisia myymälöitä sekä kahviloita. Ideaparkissa on myös Duudsonit Activity Park. Ensiapuun noin 2km. 2 km päässä myös jää- ja palloiluhallit. Uimahalli kuntosaleineen sekä  Seinäjoki-Areena n. 3 km.
Seinäjoen aktiviteetit ja nähtävyydet: Alvar Aallon suunnittelemat Lakeuden Risti, kaupungintalo ja  kirjasto. Hyvä maakuntamuseo sekä Suojeluskunta- ja Lottasvärd-museo. Tunnelmallinen ja kaunis Törnävän kirkko, joka  on ruutivarastosta tehty kirkoksi v. 1864. Jouppilanvuori lenkkipolkuineen n. 2 km päässä. Lenkkien varrelta löytyy penkkejä istuskeluun, kota, pieni kappeli ja sodanaikaa markkeeraava juoksuhauta. Talvella Jouppilanvuori on myöskin laskettelukeskus.

Peräseinäjoelle matkaa 28 km. Rauhallinen ”kirkonkylä”. Kaunis puukirkko 1800-luvun lopulta, vierellä  sankarihauta. Ville Ritolan patsas. Talvisotaan lähteneiden muistomerkki. Kalajärvi 2km  Peräseinäjoen keskustasta on miellyttävä uimapaikka lapsille. Kalajärven lähietäisyydellä Maailman raitti, mielenkiintoinen matka  Suomesta muuttaneitten siirtolaistemme elämään: Talo, joka on tuotu Venäjän Siperiasta, sokeriruokotyöntekijöiden peltihalli keittiöineen ja makuutiloineen Australiasta, sekä Amerikan taaloilla rakennettu talo. Uusimpana tulokkaana on Kanadan talo, joka on tuotu kaikkine tarpeistoineen ja työkaluineen. Myytävänä siirtolaiskirjallisuutta sekä paikallisia käsitöitä.

Majoitukseen saapuminen kello 14.00 eteenpäin. Lähtö ja luovutus kello 12.00.
Majoitus ei sovi liikuntarajoitteisille.
Ei eläimiä
Ei sisällä tupakointia. Tupakointipaikka ulkona.
Ei alle 18-vuotiaille ilman täysi-ikäisen mukanaoloa.
Piha-alueella ilmainen pysäköinti. Auton lämmitys 5e/2h. Pidemmästä ajasta sovittava erikseen.

 

Hinnat:

Mökin vuokraus neljälle 120e/vrk.
Jos majoittujia on vain 1-2 henkilöä, siirrytään vuorokausihintaan 50e/vrk/henkilö.
Tapahtuma-aikana korotetut hinnat:
Mökin vuokraus neljälle 160e/vrk
Jos majoittujia vain 1-2 henkilöä, siirrytään vuorokausihintaan 65e/vrk/henkilö.
Tapahtuma-ajan varaukset laskutetaan 2-viikkoa aikaisemmin.

Kotikolo Jatta on myöskin antikvariaatti joka toimii myös nettikauppana. Lehtiä, kirjoja, posti- ja puhelinkortteja, pienpainatteita sekä pieniä keräilyesineitä. Käy selailemassa sivujani ja tee mielenkiintoisia löytöjä osoitteessa antikvariaatti.net. Sivun oikeassa laidassa kulkee kauppias luettelo mm Kotikolo Jatta.

Tiedot

2h, k, wc
4 vuodetta
72 m²

Sijainti

Pikkukuja 2, 60320 Seinäjoki

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

MUUT MAJOITUSVAIHTOEHDOT

Valikko