KETELIN TUPA

Ketelin tuvassa on kaksi asuinrakennusta. Päämökin isommassa Viherhuoneessa on 140 cm leveä divaanivuodesohva ja erillinen ulko-ovi pienelle sivuterassille. Pikkukamarissa on 130 cm levittyvä mukava taittosohva. Päämökissä on myös minikeittiö, josta löytyy mm. liesi, jääkaappi, pakastinlokero, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, TV sekä ruokailutila. Minikeittiöstä löydät myös ruokailuastiat, kattilat, paistinpannun, tehosekoitin ja grillausvälineet. Samassa rakennuksessa on myös pieni WC, jossa löytyy myös bideesuihku, sähkösauna jonka yhteydessä myös suihku. Tuvan ja saunan välille jää lasitettu terassi, jossa on mukava viettää iltaa. Kaikissa huoneissa on pimennysrullaverhot. Mökki on savuton! Aitassa on divaanivuodesohva, joka levittyy noin 140 cm leveäksi sängyksi sekä rahipatja, joka levittyy tarvittaessa 65×195 cm lisävuoteeksi. Aitasta löytyy mös TV, DVD-soitin sekä radio/CD-soitin. Aitassa on myös oma vedenkeitin, jossa voi keittää aamusella kahvia tai teetä. Molemmissa rakennuksissa on sähkölämmitys, mikäli kesäyöt ovat viileitä. Mökin tiloihin mahtuu siis kokonaisuudessaan nukkumaan 7 henkilöä. Ketelin Tupaan ovat tervetulleita myös pienet hyvinkäyttäytyvät lemmikit.

 

Vuokraukseen on mahdollista ostaa erisellä lisämaksulla siivouspalvelu etukäteen. Myös petivaatteet ja pyyhkeet kaikille vieraille voi halutessaan lainata maksua vastaan. Varauksen voi tehdä ja maksaa nettisivujen kautta löytyvällä varausjärjestelmällä, sekä ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai Airbnb-sivuston kautta. Minimivuokrausaika on 2 vrk. Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli et löydä vastausta sivuiltamme tai olet epävarma varausta tehdessäsi. Yhteydenotot mielellään viestillä tai sähköpostilla, mikäli en pysty vastaamaan puhelimeen.

Mökki on vuokrattavissa vain osan aikaa vuodesta, yleensä touko-syyskuun aikana tai säästä riippuen. Mökki ei ole talviasuttava.

 
Lisätietoja, yhteystiedot sekä varausjärjestelmän löydät sivuiltamme www.ketelintupa.com

Tiedot

26 + 9 m²
7 vuodepaikkaa
Pienet hyvin käyttäytyvät lemmikit tervetulleita!

Sijainti

Vaunukuja 16, 61100 Peräseinäjoki

Yhteystiedot

Airbnb
Instagram

MUUT MAJOITUSVAIHTOEHDOT