JÄÄSKÄN LOMA OY

Peräseinäjoella Kalajärven virkistysalueella kaksi tasokasta 4+2 hengen loma-asuntoa kutsuvat sinua rentoutumaan. Polskahdus järviveteen, vesiliukumäen vauhti tai hetken hengähdystauko järven rannalla. Miten olisi erä puistogolfia upealla luonnonläheisellä radalla? Kesäteatterivierailu tyydyttää kulttuurinnälän ja illalla sopii pistää jalalla koreasti vaikkapa lavatansseissa. Ja välillä on ihanaa vain rentoutua omalla terassilla suomalaisesta maisemasta nauttien.

Luontoreitit näyttävät syksyn parhaat puolet. Marjastus- ja sienimaastot alkavat takapihalta, joten sanko käteen ja ruskan antimista nauttimaan. Talvellakin on mukava hengittää raikasta ulkoilmaa luonnossa, ja loma- asunnoista on kätevä siirtyä järven jäälle pilkkionnea testaamaan.

Eikä hiukan vilkkaampaankaan meininkiin ole pitkä matka. Alle puolen tunnin matkan päästä löytyvät Seinäjoen tapahtumat ja palvelutarjonta, Duudson Park lapsille ja lapsenmielisille sekä Tuurin ostoskeskus. Ähtärin pandatkaan eivät ole kaukana, sillä Lumi ja Pyry odottavat vain tunnin ajomatkan päässä.

Tiedot

60 m²
4+2 vuodepaikkaa
Ei lemmikkejä

Sijainti

Venekuja 1 ja 3, 61100 Peräseinäjoki
Lomakuja 2, 61100 Peräseinäjoki
Instagram

Ota yhteyttä!

MUUT MAJOITUSVAIHTOEHDOT

Valikko