Polaroid Photo

Kuvia jäsenyrityksistä


Arkistot
Kalenteri
kesäkuu 2018
ma ti ke to pe la su
« huhti    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Varausehdot

Seinäjoen Matkailuyrittäjät ry:n VARAUSEHDOT (Tulosta tästä)

Varausehtoja voidaan soveltaa Seinäjoen Matkailuyrittäjät ry:n jäsenyrityksissä ja -yhdistyksissä (myöhemmin yritys). Osalla yrityksistä on käytössään omat varausehdot, jolloin nämä ehdot eivät päde. Tarkista ehdot suoraan yrityksestä.

Varausehdot
Varaus on sitova varaushetkestä (suullinen/kirjallinen) alkaen. Mikäli varausta ei vahvisteta/peruuteta sovittuun päivään mennessä, katsotaan varaus peruutetuksi. Lopullinen henkilömäärä tulee ilmoittaa ruokapalveluissa viimeistään 7 vuorokautta ennen varauksen alkua, ellei toisin ole yhteisesti sovittu. Mikäli varaukseen sisältyy majoitusta ja/tai ohjelmapalveluja, tulee lopullinen henkilömäärä ja osallistujaluettelo ilmoittaa 14 vuorokautta ennen varauksen alkua, ellei toisin ole yhteisesti sovittu. Yrityksellä on oikeus laskuttaa asiakkaalta vahvistetun varauksen muuttumisesta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset. Esimerkiksi osallistuvien henkilömäärän ollessa ilmoitettua pienempi, laskutetaan henkilömäärä sen mukaisesti, kun lopullisessa vahvistuksessa on ilmoitettu.
Yrityksellä on oikeus laskuttaa palvelut etukäteen.

Varauksen peruutukset ja muutokset

Ellei muuta ole sovittu, varaus voidaan 30 vrk ennen varauksen alkua kuluitta peruuttaa kokonaan tai varauspäivää ja -kohdetta voidaan muuttaa. Peruutus on aina tehtävä ensisijaisesti kirjallisesti (sähköposti, kirje tai faksi) suoraan yritykselle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan. Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruuttamista.
Mikäli varaus peruutetaan 29 – 15 vrk ennen varauksen alkua, yrityksellä on oikeus laskuttaa tilaajalta 50 % koko varauksen arvosta. Osaperuutuksia (esim. henkilömäärämuutoksia) on mahdollista tehdä kuluitta, mikäli peruutushetkellä varauksen alkuun on 29 – 15 vrk.
Alle 14 vrk ennen varauksen alkua kokonaan peruutetuista varauksista veloitetaan koko varauksen hinta. Asiakas ei saa korvausta käyttämättä jätetyistä palveluista, ellei muuta ole kirjallisesti sovittu.
Mikäli asiakkaalla on esittää peruutuksen syyksi lääkärintodistus, poliisipöytäkirja tai vakuutusyhtiön lausunto, peritään peruutuskuluina ainoastaan yrityksen asettama peruutusmaksu. Selvitys esteestä tulee toimittaa viipymättä yritykselle. Mikäli varaus on jo alkanut, ei asiakkaalle hyvitetä käyttämättä jäävää osuutta.
Yrityksellä on oikeus peruuttaa tai keskeyttää varaus mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure). Asiakkaalla on tällöin oikeus saada yritykselle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan tai toteutumatonta osaa vastaava hinta.

Asiakkaan vastuu
Asiakas on velvollinen noudattamaan yrityksen palvelun käyttämiseen liittyviä ohjeita ja määräyksiä ja on vastuussa tiloille tai kalusteille aiheuttamistaan vahingoista. Asiakas on velvollinen huomauttamaan yritykselle mahdollisista puutteista, joita hän on havainnut ja jotka voidaan korjata jo palvelun käytön aikana. Korvausvaatimukset ja huomautukset tilatuista palveluista, joita ei olisi voitu korjata varauksen käytön aikana, on tehtävä kirjallisesti yritykselle kahden viikon (14 vrk) kuluessa palvelun päättymisestä.
Mikäli sopijapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Mikäli sopimukseen ei päästä, ratkaistaan riita Seinäjoen käräjäoikeudessa.

Oikeus hinnanmuutoksiin
Yritys varaa oikeuden oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen yrityksellä on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos palvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

Kommentit pois päältä artikkelissa Varausehdot