Polaroid Photo

Kuvia jäsenyrityksistä


Arkistot
Kalenteri
kesäkuu 2018
ma ti ke to pe la su
« huhti    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Komiat Hetket – ainutlaatuisia elämyksiä!

komiat_hetket5komiat_hetket6

Komiat Hetket tarjoaa laadukkaita ja turvallisesti järjestettyjä aktiviteetteja komeissa pohjalaismaisemissa yrityksille, järjestöille, kaveriporukoille, perheille – kaikille, jotka haluavat kokea vapaa-aikanaan mieleenpainuvia elämyksiä.

Ohjelmamme sopivat erinomaisesti mm. kokous- tai koulutuspäivän virkistykseksi, henkilökunnan tyky -päiväksi, kannustuspalkinnoksi, johtoryhmän ja myyntitiimien coaching -päiväksi tai vaikkapa asiakastilaisuuden huipentavaksi päätöstapahtumaksi. Toteutamme elämysseikkailut ammattitaitoisen ja paikallistuntemuksen omaavien oppaiden johdolla.

Haluamme tarjota sinulle monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja viettää aikaa luonnossa yhdessä sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Komiat Hetket ohjelmissa pääset itse tekemään, onnistumaan ja kokemaan komeita hetkiä lähiluonnosta erämaahan. Komiat Hetket -ohjelmat räätälöidään aina vastaamaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Meille jokainen asiakas on tärkeä.

komiat_hetket3komiat_hetket4

Komiat Hetket oppaat

Komiat Hetket -tapahtumissa tapaat oppaamme, jotka huolehtivat asiakkaittemme viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Huolehdimme siitä, että aktiviteetin ohjaa aina lajiin perehtynyt opas. Aktiviteeteissa, jotka vaativat erityistä turvallisuutta, kuten survival -retket, vesistönylitykset tilapäisvälinein, lumimajoitteiden rakentaminen ja niissä yöpyminen teitä palvelevat ammattioppaat.

Turvallisuutesi on meille ykkösasia

Ympäristökeskus vastaa eri alojen tuoteturvallisuuden valvonnasta Suomessa. Noudatamme kaikessa toiminnassamme alan turvaohjeita ja henkilökuntamme takaa ohjelman turvallisen sujumisen. Otamme turvallisuusnäkökohdat huomioon aktiviteetteja suunniteltaessa ja toteutettaessa, varusteiden valinnassa ja huollossa.

Valitsemalla yhteistyökumppaniksi Komiat Hetket, tiedät järjestäväsi ryhmällesi aina turvallisen tapahtuman!

Kestävän luontomatkailun periaatteet

Komiat Hetket toteuttaa aktiviteettinsa kestävän luontomatkailun periaatteiden mukaisesti.

komiat_hetket1komiat_hetket2

Yhteystiedot

Vesa Mäyry
Yrittäjä, eräopas, iMBA
Email: info@komiathetket.fi
PL 11
60101 SEINÄJOKI
Kotisivut: www.komiathetket.fi
Puh 0400 417 447

Kommentit pois päältä artikkelissa Komiat Hetket – ainutlaatuisia elämyksiä!